Hrvatski   Magyar   English  
Home Contacts Login
 
Project Activities Experts Technology B2B Events Blog Documents  
 
 
News

  Határ Menti Üzleti Kapcsolatépítő Találkozó a Nagykanizsai Inkubátorházban
6.11.2012.  

A rendezvény előtt tapasztalt nagy érdeklődés már magában is az eredményes találkozók képét vetítette előre, amit a találkozó napján gyülekező és egymással beszélgető üzletemberek csoportjai csak megerősítettek.

A tegnap lezajlott üzleti partnertalálkozót két horvát – magyar együttműködésben megvalósuló projekt támogatta. Az elmúlt hónapokban gyakran emlegetett I3CT és BOSh projektek közös célja, hogy a határ menti vállalkozások közötti kapcsolatok kiépülését elősegítsék, de míg az előbbi kimondottan az informatikai szektorra terjed ki, addig az utóbbi általánosan vont be több szakterületről is piaci szereplőket.

A rendezvény gördülékeny megvalósítása érdekében a vállalkozásokat 3 szabadon választható szekció várta (informatikai, szolgáltatói, ipari –termelő), ahol előbb minden regisztrált bemutatásra került, majd lehetőség volt személyes egyeztetésekre is.

A több mint félszáz vállalkozást képviselő csaknem 90 résztvevő együttműködését a rendezvény teljes ideje alatt horvát – magyar tolmácsok segítették. Ezen felül azok a vállalkozások, akik a helyszínen nem találtak partnerre, bátran fordulhattak a jelen lévő hazai és horvát gazdaságfejlesztési szervezetek (kamarák, inkubátorházak, innovációs központ) kollégáihoz, akik készségesen válaszoltak minden kérdésükre és természetesen felajánlották jövőbeni segítségüket is.

A találkozót lezáró állófogadás közben a szekcióülések során kialakult üzleti beszélgetések tovább folytatódtak a résztvevők között, a kölcsönösen gyümölcsöző együttműködések létrejöttének a lehetőségét sugallva a jövőre nézve.slike/24_B2Bnag1.JPG
 
slike/24_B2Bnag2.JPG
 
slike/24_B2Bnag3.jpg
 
slike/24_B2Bnag4.jpg
 

 
   
Back to previous page

 

 


 
Project partners