Hrvatski   Magyar   English  
Home Contacts Login
 
Project Activities Experts Technology B2B Events Blog Documents  
 
 
News

  Együttműködés a Muraközi Főiskola Csáktornya és a Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampusza között
26.10.2012.  

A csáktornyai Muraközi Főiskola 2012. október 26-án meglátogatta projekt partnerét, a Pannon Egyetem nagykanizsai kampuszát, a Magyarország- Horvátország IPA CBC „I3CT Határon átnyúló klaszterképzés“ program keretén belül. A tanulmányút célja a tapasztalatok és az IKT oktatásban bevált gyakorlatok cseréje volt, továbbá megalapozni egy jöbőbeni együttműködést beleértve a közös projektekben való részvételt is.
A találkozó a nagykanizsai kollégák prezentációival indult, melynek keretein belül bemutatták a nagykanizsai kampusz munkáját. A folytatásban az együttműködési lehetőségekről állapodtak meg a résztvevők, mint például közös képzés indítása vagy hallgatók és oktatók csere lehetőségei. A program kevésbé hivatalos része nagykanizsai városnézéssel és ebéddel folytatódott.
Ezt a tanulmányutat egy minőségi alapon nyugvó kapcsolati hálózat fejlesztésének alapjaként tekintjük a két felsőfokú oktatási intézmény között, célul kitűzve az intézményeken belüli minőségi menedzsmentet.slike/22_st1.jpg
 
slike/22_st2.jpg
 
slike/22_st3.jpg
 
slike/22_st4.jpg
 
slike/22_st5.jpg
 
slike/22_st6.jpg
 
slike/22_st7.jpg
 
slike/22_st8.jpg
 

 
   
Back to previous page

 

 


 
Project partners